Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Afgelopen zaterdag 25 maart stonden de overige winnaars van de Maaltijdbezorger van het Jaar competitie 2022 in het zonnetje. Van iedere keten kreeg de snelste en vriendelijkste bezorger, samen met en een vriend, een geheel verzorgde VIP-dag met eten en activiteiten. Voor FEBO was Jack Holland, bezorger bij FEBO Hoofddorp, de winnaar. Alle winnaars werden opgehaald in een luxe touringcar, waarna ze gingen racen bij Racesquare, heerlijk lunchen en vliegen bij City Skydive.

 

Na afloop ontving iedereen een volle tas met allerlei goodies van het NLVVM en de aangesloten ketens. Al met al een geslaagde dag! #meerdaneenbezorger

 

 

Dag van de Maaltijdbezorgers

 

Deze erkenning voor de maaltijdbezorgers is meer dan welkom. Deze jongens en meiden werken keihard om mensen een smakelijke avond te bezorgen. De NLVVM vond het daarom hoog tijd voor een grootschalige blijk van waardering en startte op de ‘Dag van de Maaltijdbezorger’ de verkiezing van ‘Maaltijdbezorger van het Jaar’.

 

Over de Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers

 

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo, FEBO, SushiPoint, Johnny’s Burger, Kwalitaria, Bakker Bart, Eezie & New York Pizza. Deze elf prominente bezorgketens hebben bijna 1200 vestigingen verspreid over Nederland. Belangrijkste doelstellingen van de vereniging zijn het behartigen van de belangen van de bedrijven werkzaam in de branche en verdere professionalisering van deze sector.