Goede doelen

FEBO staat middenin de Nederlandse maatschappij. Als écht Nederlands familiebedrijf vinden wij ook dat we lokaal goed moeten doen. We hebben gekozen voor een aantal sportieve initiatieven die we steunen. Deze initiatieven dragen wij een warm hart toe en we helpen hen hun doelstellingen te behalen.

Jonger Oranje

Jonger Oranje staat voor plezier, vriendschap en voetbaltalent! Bij Jonger Oranje gaat het om lekker voetballen, nieuwe vrienden maken en misschien wel gescout worden door een profclub.

Jonger Oranje is bedoeld voor jongens en meisjes van alle leeftijden en telt tientallen evenementen door heel Nederland. Dankzij de activiteiten van Jonger Oranje maken jaarlijks veel spelers de overstap naar een echte professionele voetbalclub. Wij zijn héél trots op deze helden!

Naar de website   Pijl_klein_rood

Only Friends

Only Friends biedt kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking of met een chronische ziekte de kans om te sporten.

Sportclub Only Friends biedt deze kinderen en jongeren verschillende sportmogelijkheden, waarbij de behoeften en de belevingswereld van de jonge sporters centraal staan.

Naar de website   Pijl_klein_rood

Johan Cruyff Foundation

Met de oprichting van de Cruyff Foundation was Johan Cruijff in Nederland één van de eerste (ex)-sporters die zijn naam aan een eigen stichting verbond.

Hij besefte dat sport niet alleen leuk en gezond, maar onmisbaar is voor de ontwikkeling van elk kind. Logisch dat sport en kinderen – vooral kinderen met een handicap – de pijlers zijn geworden onder de Johan Cruyff Foundation.

Naar de website   Pijl_klein_rood

Wij geloven in …

Wij dragen een aantal goede doelen een warm hart toe. Wij vinden het belangrijk dat o.a. de jeugd het plezier beleeft van het sporten en samenzijn met andere leeftijdgenootjes.