Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO is een franchiseorganisatie

 

Wat wil franchise nu eigenlijk zeggen? Franchise is een samenwerkingsverband tussen twee partijen; de franchisegever en franchisenemer. De franchisegever stelt zijn of haar naam, kennis en knowhow ter beschikking en de franchisenemer maakt hiervan gebruik en betaalt hiervoor een franchise fee of royalty.

Wat verwacht FEBO van haar kandidaat franchisenemers?

In de eerste plaats een gezonde ondernemersgeest en de bereidheid om hard te werken. Daarnaast is enige affiniteit met de branche gewenst. Door interne opleiding en training word je klaargestoomd voor jouw eigen FEBO-zaak.

Doe de franchise test

Wat kunnen kandidaat franchisenemers van FEBO verwachten?

 

Elke FEBO-vestiging heeft een beschermd rayon, waarbinnen geen andere FEBO-zaken kunnen worden geopend. Wij zoeken locaties die voldoen aan de volgende eisen: Een A1 locatie, frontbreedte minimaal 6 meter en een begane vloeroppervlakte minimaal 80 m2. Daarnaast moet worden voldaan aan een aantal criteria van onder meer kerngetallen, die ervoor moeten zorgen dat er een goede exploitatie mogelijk is. FEBO staat ingeschreven bij alle landelijke makelaars

 

en projectontwikkelaars en krijgt, daar waar mogelijk is, locaties aangeboden. Maar lang niet alle aangeboden locaties zijn geschikt voor een FEBO. Dus starten wij alleen als we overtuigd zijn van de juiste ondernemer met de juiste locatie en anders niet. Heb je interesse om samen met ons je eigen FEBO vestiging te openen dan nodigen wij je graag uit om de FEBO ondernemers test te doen. Je start hiermee gelijk de selectie procedure en wie weet maak jij je eigen droom waar.


Er komt een FEBO vestiging beschikbaar, pak je kans!

FEBO bestaat al bijna 80 jaar en heeft zich keer op keer bewezen als succesvolle formule.

 

Ben jij ondernemend en zoek je houvast, structuur, extra merkkracht en ondersteuning?
Start vandaag jouw FEBO avontuur.

Bekijk vestigingen

Franchisenemer aan het woord: FEBO Amstelveen

‘Wij, Lia Nelis & Hans Gort, zijn sinds 2012 de trotse ondernemers van de FEBO-vestiging in het stadshart van Amstelveen.’ FEBO; een iconische naam met prachtige producten die allemaal dagelijks op ambachtelijk wijze worden geproduceerd in de FEBO-keuken in Amsterdam Noord. Daardoor zijn de FEBO-producten altijd vers en ze worden op gezonde wijze in onze vestiging gefrituurd in onverzadigde olie. De nieuwe huisstijl, verpakkingen en uitingen zijn duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

FEBO facts:

De FEBO-organisatie telt momenteel 74 vestigingen,
waarvan er 62 op franchise basis worden geëxploiteerd.