Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Restaurant Taiko presenteert unieke samenwerking met fast service formule FEBO tijdens Hotelnacht 2019

In de nacht van 19 op 20 januari organiseert Hotelnacht voor de zevende keer het jaarlijkse evenement waarbij tientallen hotels in Amsterdam ‘s nachts hun deuren openen en voor de Hotelnacht-bezoekers een unieke ervaring neerzetten. Tijdens de aankomende editie werkt restaurant Taiko in het Conservatorium hotel samen met fast service formule FEBO wat zich in een unieke culinaire en ambachtelijke samenwerking als nooit tevoren uit.

Late night pop-up
Tijdens Hotelnacht 2019 zijn bezoekers welkom in Tunes Bar om de culinaire kwaliteiten van de Taiko keuken ‘s nachts te ervaren. Met FEBO als partner voor deze samenwerking, komt er een authentieke FEBO-snackmuur in de bar waar van 22:00 tot 00:00 uur de onderstaande gerechten uitgehaald kunnen worden met de te verkrijgen Conservatorium-munten:
• Een limited-edition Taiko x FEBO langoustine frikandel met groene curry, truffel, saffraan en chopped Ketel1 cubes. De speciale langoustine frikandel zal ook gedurende het weekend van 11 tot en met 13 januari beschikbaar zijn bij FEBO op het Stadionplein.
• Wagyu burger met radicchio en echte FEBO-grillburgersaus op een vers sesambroodje.
Ketel1 serveert speciaal voor deze gelegenheid een mini Ketel1 milkshake als welkomstdrankje. Ook kun je een foto maken in de speciale Taiko x FEBO photobooth met de kenmerkende FEBO fashion items.


‘De samenwerking tussen Taiko en FEBO is voor mij een ultieme culinaire ervaring waarbij passie voor kwalitatief eten en liefde voor de ambacht centraal staan. Ik ben opgegroeid met de FEBO op het Stadionplein en altijd groot fan geweest. Wat niet veel mensen weten, is dat FEBO dagelijks alle snacks vers maakt. Ook gebruikt FEBO veel lokale ingrediënten die de producten puur, eerlijk en ambachtelijk maken. Dit soort bedrijven support ik daarom ook erg graag!’ – Executive Chef Schilo van Coevorden

Hangover brunch
‘s Nachts niet de gelegenheid gehad om langs Tunes Bar te komen? Geen zorgen, want op zondag 20 januari ben je van harte welkom van 11:00 tot 13:00 uur in de Tunes bar voor de ultieme hangover brunch. Op het menu zullen de volgende gerechten staan:

Ketel1 Bloody mary

Febo wagyu burger
Truffel en foie kroket

Eggs benedict
Oysters with mignotte
Salted caramel lava cake
Tropical fruit salad

Ketel1 Espresso martini

Klik hier om een reservering te maken voor de hangover brunch in Tunes Bar op zondag 20 januari. Prijs per persoon is €69,-

Over Taiko restaurant
Een ode aan de mooie smaken en texturen uit het Verre Oosten, dat is chef Schilo van Coevordens Taiko restaurant in het Conservatorium hotel. De cuisine is modern-Aziatisch, de uitstraling internationaal en de sfeer ongedwongen “Amsterdams”. Net zoals vroeger toen Taiko ooit het drumlokaal van het Conservatorium Amsterdam was weerkaatst ook nu het ritme van de drum tegen de wanden, want elke vrijdag- en zaterdagavond is er in Taiko restaurant een live percussionist met een Taiko.