Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO, al sinds 1984 een begrip in de Leidse binnenstad, komt in nieuwe ondernemershanden. De vestiging blijft zo behouden voor de stad. Gasten kunnen blijven genieten van die heerlijke grillburgers, frites, kroketten, roomijs en al het andere lekkers dat FEBO te bieden heeft.

De nieuwe eigenaar van de FEBO vestiging in de Haarlemmerstraat is de heer Can Tunc. Hij neemt de vestiging over van de heer Liu, die de vestiging de laatste 7 jaar heeft geëxploiteerd. De ondernemer heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de horeca en de fastservice.

Met deze FEBO vestiging gaat dan ook een wens van de ondernemer in vervulling. Tunc: “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Iedereen kent FEBO in Leiden, maar wist je dat FEBO dagelijks de bouillon trekt voor de kroketten én dat deze kroketten nooit ingevroren worden? FEBO kroketten zijn dagvers en dat proef je!” “Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus, maar wij hebben alle vertrouwen in de toekomst”.

FEBO Leiden trakteert! Om de overname een feestelijke start te geven trakteert de FEBO van woensdag 1 juli t/m zondag 5 juli op mini-rundvleeskroketten.