Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

De bekende FEBO kroket of grillburger, daar zijn de meeste Amsterdammers mee groot gebracht. Vandaag hebben deze Amsterdammers er weer een nieuw adresje bij. De nieuwste vestiging van FEBO is geopend in het centrum van Amsterdam, aan de bekende Rozengracht 137.

FEBO is al sinds 1941 een begrip onder de Amsterdammer. FEBO begon als banketbakkerij aan de Amstelveenseweg en opent na 80 jaar haar 30ste vestiging in Amsterdam.

FEBO Rozengracht wordt geëxploiteerd door een groep van 5 ondernemers, die onder andere ook eigenaar zijn van de naastgelegen Chin Chin Club. Zij hebben dus al jarenlange ervaring in de Horeca. FEBO Rozengracht, ook wel bekend als “de muur van Amsterdam”, heeft een eigen inrichting, waarin de bekende FEBO-loketautomaat centraal staat. Een grote digitale automatenwand is de echte eye-catcher.

Dennis de Borst, directeur FEBO; “Wij zijn heel blij om weer een nieuwe vestiging in de Amsterdamse binnenstad te openen: FEBO Rozengracht. Ik heb hoge verwachtingen van deze locatie en ik denk dat onze gasten deze FEBO fantastisch gaan vinden. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het coronavirus, maar wij hebben alle vertrouwen in de toekomst. Vanuit deze locatie kun je ook FEBO thuis laten bezorgen via bestellen.febo.nl”.

FEBO Rozengracht Trakteert de eerste week iedereen die bestelt op een gratis Feestkroketje. Aan de counter en in de automatiek.