Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO heeft  vandaag, dinsdag 8 oktober, aan de Olympiaweg 38 een nieuwe Drive vestiging geopend. FEBO Drive Alkmaar is hiermee al weer de vierde vestiging van FEBO met dit Drive concept en de tweede FEBO vestiging in Alkmaar.

De locatie nabij het Sportpaleis en de N9 is gemakkelijk te bereiken en ideaal om even snel een verse snack of portie frites te halen. 

Voor directeur Dennis de Borst is het weer een mijlpaal; “We zijn als FEBO enige tijd met deze locatie bezig geweest. Het is voor ons een concept dat zich al heeft bewezen in Oostzaan en Wormerveer en we hebben er dan ook het volste vertrouwen in”.

De nieuwe FEBO ondernemers, Julia en Adnan Kulhan, hebben reeds jarenlange horeca-ervaring opgedaan in Amsterdam en voor de ondernemers gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. “Wij geloven erg in het merk FEBO”. “Dat onze gasten de kwaliteit waarderen van de verse producten als de kroketten, grillburgers en roomijs”. “FEBO is hier echt uniek in”.

Naast het afhalen met de auto door de Drive is er natuurlijk ook de iconische automatenwand en kunnen gasten heerlijk binnen of buiten genieten van hun verse snacks.

Trakteert! FEBO Drive Alkmaar trakteert de eerste week iedereen die bestelt op een gratis Feestkroketje. In de Drive, aan de counter en in de automatiek.

Wil jij werken bij FEBO Drive Alkmaar? De nieuwe vestiging zoekt nog part- en fulltime collega’s. Meer info op www.werkenbijfebo.nl