Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice
Amsterdam, 24 augustus 2017 – Enkele weken geleden kondigde FEBO middels een teaservideo de komst van een limited edition kledinglijn aan. Vanuit alle hoeken van Nederland stroomden aanvragen massaal binnen. Hoewel menigeen dacht dat het een hoax was, is de collectie nu een feit. Vanaf vandaag kunnen diehard FEBO-fans rond paraderen in een origineel FEBO-tenue en slippers. Maar voor de pro-snacker onthult FEBO ook een multifunctioneel Grip-shirt®; met warmhoud-compartiment voor snacks ‘on the go’ en praktische afveegzone voor je handen!
 
“Na 75 jaar FEBO werd het hoog tijd voor een kledingcollectie! De collectie hebben we speciaal voor onze fans gemaakt. Het is de ultieme manier om je liefde voor FEBO te bezegelen. De items zijn sterk geïnspireerd op voetbal, voetbal en snacken is immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden”, aldus Dennis de Borst, directeur FEBO.
 
Snackslippers
Als je echt smaak hebt loop je op de FEBO-snackslippers. Een stevig paar unisex slippers met verstelbare sluiting op de wreef. Een absolute must-have voor gebruik op de camping, een festival of bij jouw buurt-FEBO. 
 
FEBO Grip-shirt®
Straight off the kroketwalk: het enige echte FEBO Grip-shirt®. Een overheerlijk shirt voor de actieve snacker! Het shirt heeft een geïntegreerd warmhoud-compartiment voor je favo snacks en een handige badstof-afveegzone aan de voorzijde. 
 
FEBO Snack-shirt®
Het basisshirt is er voor de modebewuste burger; unisex en gemaakt van lichtgewicht materiaal. Het shirt komt in twee varianten: het FEBO Thuisshirt, in wit, en het FEBO Uitshirt, met all-over FEBO-print en een rode bies aan de onderzijde.
 
Snackshorts
Je thuis-tenue maak je compleet met de FEBO-snackshorts. Ook op de shorts siert de bekende all-over FEBO print. Je reinste haute-friture!
 
Verkrijgbaarheid – Uitverkocht
De FEBO snackslippers zijn vandaag, vanaf openingstijd, verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland. Om 17:00 uur  opent tevens de FEBO webshop, waar – in zeer beperkte oplage en zolang de voorraad strekt – alle items verkrijgbaar zijn.