Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

[Amsterdam, 30 mei 2023] – FEBO, de bekende Nederlandse fastfoodketen, zet een nieuwe stap in haar voortdurende inzet voor het aanbieden van smaakvolle en duurzame vegetarische keuzes. Na het succes van de Vega Grillburger en de vegetarische kroket, het Vitaaltje en de Vega Bami, is FEBO verheugd om de introductie aan te kondigen van haar nieuwste innovatie: de Vega Kipburger.

 

Met oog voor de groeiende vraag naar smakelijke plantaardige alternatieven en de wens van steeds meer gasten om bewuste voedselkeuzes te maken, heeft FEBO met de Vega Kipburger een heerlijke optie gecreëerd voor zowel vegetariërs als flexitariërs. Deze smaakvolle burger biedt de authentieke smaak en textuur.

 

De Vega Kipburger is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige plantaardige eiwitten en is vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakversterkers. De burger wordt net als de iconische FEBO Kipburger geserveerd op een vers sesambroodje met knapperige ijsbergsla en de eigen remouladesaus. De burger sluit perfect aan bij het vertrouwde assortiment van FEBO.

 

“We zijn blij met deze introductie”, aldus Dennis de Borst, directeur van FEBO. “Bij FEBO geloven we in keuzevrijheid en willen we onze gasten een breed scala aan keuzes bieden. Met deze burger willen we laten zien dat plantaardig eten niet alleen gezond en duurzaam is, maar ook ontzettend lekker kan zijn.”

 

De Vegetarische Kipburger is vanaf maandag 29 mei verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland. FEBO blijft zich inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe en smaakvolle vegetarische keuzes, zodat alle gasten van FEBO kunnen genieten van een gevarieerd en verantwoord assortiment.