Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Goede voornemens? Daar beginnen we niet aan. Ook in 2020 zeggen wij geen nee tegen een verse snack van de FEBO. Of we ons daar schuldig over voelen? Waarom zouden we. Voor de snackliefhebbers die zijn zoals wij, hebben wij een prijzenlijst van jewelste uit het vet gehaald.

 Voor je lekkere track: de Snack top 10!

Wij hebben een portie muziekvideo’s voor je klaar staan waarbij je je vingers aflikt. Ga er eens rustig voor zitten (met een snack of twee) en laat je verbazen door al het lekkers wat op je beeldbuis voorbijkomt. Neem het van ons aan, na de Snack top 10 is je honger weer gestild. Trommel al je vrienden op en markeer het in je agenda’s, op 26 januari en 2 februari om 19 uur wordt het één groot snackfestijn op XITE.

Deze week op het menu: een diner voor twee bij FEBO

De wijze Baas B zei ooit: ‘De vette hap van FEBO trek je uit de muur’. En zo geschiedde. Wat als wij je vertellen dat je een diner voor twee bij FEBO kan winnen? Als voorafje een legendarische rundvleeskroket, een goede grillburger met een frites oorlog als hoofd en als kers op de taart een IJs-co met stroopwafel en karamel zeezout. Daar snackt iedereen toch naar? Beantwoord onderstaande prijsvraag en maak kans op de prijs van je dromen. Lang leve de lol en het buikje vol!

Ook kans maken? Ga naar XITE!