Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO, al sinds 1990 een begrip in de binnenstad van Zwolle, is in nieuwe ondernemershanden. De vestiging blijft zo behouden voor de stad. Vanaf 6 februari kunnen gasten weer genieten van die heerlijke grillburgers, frites, kroketten, roomijs en al het andere lekkers dat FEBO te bieden heeft.

De nieuwe eigenaar van de FEBO vestiging aan de Grote Markt is de Fam. Theunisz. De familie exploiteert al met succes de FEBO-vestiging in Nijmegen. Zij nemen de vestiging over van de heer Faber, die de vestiging de laatste 12 jaar heeft geëxploiteerd. De vestiging in Zwolle zal worden geleid door de broers Mart en Luuk Theunisz.

Met deze tweede FEBO vestiging gaat dan ook een wens van de familie in vervulling. Vader Wil Theunisz: “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Iedereen kent FEBO in Zwolle; na het boodschappen doen op de markt even een kroketje of natuurlijk ’s nachts na het stappen een grillburger uit de ‘muur’. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus, maar samen met mijn zonen hebben we alle vertrouwen in de toekomst”.

Op zaterdag 6 februari heeft FEBO Zwolle zoals gezegd weer haar deuren geopend. Na een korte verbouwing wel in een nieuw jasje. Het interieur van de vestiging is helemaal aangepast naar de huidige huisstijl van FEBO, het plafond is verhoogd en er zijn nieuwe loketautomaten geïnstalleerd. Energiezuinig èn voorzien van contactloos betalen.