Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO is terug in het centrum van Zoetermeer. Nadat FEBO jarenlang op de Amsterdamstraat en op het Stadhuisplein heeft gezeten, is op 23 januari de nieuwe vestiging geopend in de voormalige ijssalon Verona aan de Oostwaarts. De opening werd gedaan door wethouder Marc Rosier, al jaren een liefhebber van FEBO.

De nieuwe eigenaar is Nico Stolker, de ervaren ondernemer werkt al sinds 1986 bij FEBO en exploiteerde tot 2003 ook de FEBO vestiging aan de Amsterdamstraat. Nico; “Wij zijn zeer verheugd om weer terug te zijn in Zoetermeer. Aan de reacties te zien zijn de mensen erg blij dat FEBO weer terug is. Wij verhuizen onze vestiging van Leidschendam naar deze mooie locatie”.

Thuisbezorgen

 “Naast dat de gasten in de vestiging welkom zijn, kunnen zij onze verse kroketten ook thuis laten bezorgen!”. FEBO begint namelijk een bezorgdienst in Zoetermeer. ,,Een aantal jaren geleden is FEBO hier al mee begonnen. Van de 70 vestigingen in Nederland doen zo’n 20 filialen dit nu. Ik denk dat het hier ook goed zal lopen.”