Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Generation ’19

Dit jaar is MOAM terug met de vijfde editie van de pop-up expositie Generation, ‘s werelds snelste pop-up expositie waarin negentien veelbelovende artiesten hun unieke, multidisciplinaire werk tonen bij hotspot LAB111. Net als voorgaande edities duurt deze editie van Generation slechts drie uur, van 18.00 uur tot 21.00 uur. Als je de nieuwe generatie kunstenaars wilt zien, dan moet je daar zeker bij zijn. Donderdag 24 januari.

Alle negentien participanten zijn onlangs afgestudeerd aan een Nederlandse academie en worden gezien als pioniers binnen hun eigen expertise – van animatie tot mode design en van fotografie tot illustratie. Met deze unieke pop-up expositie creëert MOAM een platform, een netwerken PR voor de negentien talenten.

Naast dat deze edite helemaal in het teken staat van vrouwen, is er nog een andere twist in het concept. De deelnemende artiesten hebben extra(FEBO)werk gecreëerd, dat gekocht kan worden uit de iconische FEBO automatiek, voor €2,-. Hiermee biedt MOAM en FEBO de artiesten een extra kans hun werk te verkopen en bezoekers kunst te laten kopen van dé nieuwe talenten.

Informatie: Generation 2019, LAB111, Arie Biemontstraat 111, 1054 PD Amsterdam, Donderdag 24 januari, 18.00 – 21.00 uur