Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

In Nederland hebben we het over het algemeen heel goed, maar dat geldt niet voor iedereen. Er zijn ook mensen die in sociale armoede leven. Mensen die het moeilijk hebben door bijvoorbeeld psychische problemen, dakloos zijn, drugs gebruiken of schulden hebben.

Nu de kou echt is ingetreden, wil FEBO juist deze groep een hart onder de riem steken. FEBO schenkt De Regenboog Groep, de organisatie die deze doelgroepen in Amsterdam ondersteunt, 1000 FEBO Bitterbolletje Mutsen. Zo geeft FEBO een mooie bestemming aan deze ‘oude’ mutsen en hebben de desbetreffende mensen het heerlijk warm in deze koude dagen. Tevens ontvangt men bij een FEBO Bitterbolletje Muts òòk een tegoedbon voor een gratis kroket.

Meer Informatie over De Regenboog Groep vind je op: https://www.deregenboog.org/.   Zij ondersteunen Amsterdammers in sociale armoede. Dat doen ze met vrijwillige maatjes en buddy’s, inloophuizen, maatschappelijk werk, re-integratie en veel meer. Maar vooral via tijd en aandacht voor elkaar; van mens tot mens.