Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO wil de lekkerste snacks voor iedereen bereikbaar maken. Met de opening van de eerste vestiging op de Prinsengracht komt FEBO een stuk dichter in de buurt van haar doel.

De opening van de drijvende automatiek is ter ere van de 75e  verjaardag van Nederlands meest iconische banketbakker. De vestiging heeft als toepasselijke naam FEBO Drijf In. Inmiddels hebben al honderden mensen vanaf hun boot of waterfiets een dagverse gratie feestkroket uit de muur getrokken.

Dennis de Borst, directeur FEBO: “Het was altijd de missie van mijn opa, de oprichter, om dagverse producten van FEBO voor iedereen bereikbaar te maken. Onze 75e verjaardag is het ideale moment om een grote stap te nemen om zijn missie te volbrengen: met de FEBO Drijf in zijn onze producten voor (bijna) iedereen bereikbaar. Nu nog in de lucht.”

Bij een verjaardag hoort een traktatie. Daarom heeft FEBO 75.000 speciale feestkroketten ontwikkeld. Deze worden gratis uitgedeeld bij de Drijf in maar ook in de vestigingen bij aankoop van een snack uit de automatiek. Zaterdag en zondag wordt ook nog op een feestkroket in de automatiek getrakteerd. Hier geldt het princiep op=op.