Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO heeft woensdag 24 juli 2019 op Foodcourt de Vrolijkheid in Zwolle-Noord, een nieuwe Drive vestiging geopend. FEBO Drive Zwolle is hiermee al weer de derde vestiging van FEBO met dit concept en de tweede in Zwolle naast de locatie in het centrum.

Op de locatie waar voorheen café de Vrolijkheid stond, is nu een foodcourt gebouwd, waar naast FEBO ook de KFC, Burger King en La Place een plekje hebben. Deze locatie nabij de A28 aan de Ceintuurbaan is gemakkelijk te bereiken en ideaal om even snel een verse snack of portie frites te halen. 

Voor directeur Dennis de Borst is het weer een kleine mijlpaal; “We zijn als FEBO enige tijd met deze locatie bezig geweest. Het is voor ons een concept dat zich al heeft bewezen in Oostzaan en Wormerveer en we hebben er dan ook het volste vertrouwen in”.

Voor de nieuwe FEBO ondernemers Ronald Blaauwendraad en Annemarie Bant gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. “Wij geloven erg in het merk FEBO en met de verse producten als de kroketten en grillburgers zijn we uniek op deze foodcourt”.

Naast het afhalen met de auto door de Drive is er natuurlijk ook de iconische automatenwand en kunnen gasten heerlijk binnen of buiten genieten van hun bestelling.

Video: https://youtu.be/rmTOm8bdtXc