Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Een kroketje halen bij FEBO kan nu ook in de Zeilstraat. De vestiging is alweer de 28ste vestiging van het bekende fastservice bedrijf in Amsterdam.

De eigenaars van de nieuwe FEBO vestiging zijn de heer en mevrouw Lucassen. De ervaren ondernemers exploiteerden ook al 23 jaar met succes de FEBO-vestiging in Osdorp. Helaas heeft deze vestiging ”tijdelijk” haar deuren moeten sluiten door een brand eind vorig jaar. Bennie Lucassen; “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Iedereen kent FEBO, maar wist je dat FEBO dagelijks de bouillon trekt voor de kroketten én dat deze nooit ingevroren worden? FEBO kroketten zijn dagvers en dat proef je!”

Met deze FEBO in de Zeilstraat gaat dan ook weer een wens in vervulling voor de fam. Lucassen. De volgende wens is weer een FEBO-vestiging in Osdorp en die komt er ook!

Dennis de Borst, directeur FEBO, vertelt: “Wij zijn natuurlijk trots om ook in de Zeilstraat een FEBO-vestiging te kunnen openen. Vlakbij waar het allemaal in 1941 begon. Aan de Amstelveenseweg, waar mijn opa brood-en banketbakkerij Maison FEBO startte. Wij wensen de fam. Lucassen veel succes!”.