Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO heeft haar laatste Bitterbolletje Mutsen geschonken aan Cordaan, locatie De Die. De Die is een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hier leren zij mensen weer omgaan met hun handicap, krijgen zij verzorging en verpleging, hulp in het huishouden, bij revalidatie of herstel bij ziekte. Daarnaast is De Die een locatie voor dagbesteding en dagbehandeling voor de omgeving. 

Werknemers, bewoners en bezoekers van verzorgingshuis De Die waren zeer blij met de mutsen en de kortingsbonnen voor een gratis kroket. Kortom, een fantastische bestemming voor deze mooie mutsen!

Zorg in de stad
Cordaan biedt aan zo’n 20.000 mensen zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep. Met bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad.

Meer info over Cordaan: https://www.cordaan.nl/