Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Rapper Donnie pronkte er afgelopen weekend tijdens zijn Pinkpop-optreden al mee: de nieuwe kledingcollectie van FEBO, speciaal voor het kom ende festivalseizoen. Vanmiddag kunnen ook andere FEBOfans het limited edition Snackshirt en bijbehorend Snacktasje bemachtigen. #FEBOfashion

“De FEBO Snackslippers vlogen vorig jaar als hete kroketten over de toonbank. Binnen één dag waren ze uitverkocht en op Marktplaats werden ze zelfs voor € 100 aangeboden. Voor pro-snackers die hebben misgegrepen komen we daarom met een nieuwe lijn”, aldus Dennis de Borst, directeur van familiebedrijf FEBO.

Snackconnaisseur Donnie – Rapper, internethype en groot FEBO-fan Donnie – onder meer bekend van de hit Snelle Planga – is het gezicht van de kledinglijn en pakte de primeur. Gehuld in #FEBOfashion stal hij afgelopen vrijdag, tijdens Pinkpop, de show.

Snackshirt Het unisex Snackshirt met all-over print, verkrijgbaar in rood, grijs en wit, is de ultieme eyecatcher om je liefde voor FEBO in uit te dragen. 

Snacktasje Opbergsystemen komen in vele soorten en maten, maar het FEBO Snacktasje is de haute-frituurste. Met drie handige ritsen kan alles – van je favo snack tot festivalmuntjes – erin en weer uit.