Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Amsterdam – FEBO kiest naast een samenwerking met bezorgdienst Deliveroo ook voor een samenwerking met Scoober, de bezorgservice van Thuisbezorgd.nl. Dinsdag 9 juni jl. zijn in Amsterdam de eerste 16 vestigingen van FEBO gestart.

FEBO is eind 2019 een exclusieve samenwerking aangegaan met Deliveroo, alle 29 vestigingen in Amsterdam en Amstelveen zijn destijds met thuisbezorgen gestart. Daar wordt Thuisbezorgd.nl nu naast gezet.

De belangrijkste reden dat FEBO samenwerkt met bestelplatformen als Deliveroo en Thuisbezorgd is dat de FEBO vestigingen zich op deze manier uitsluitend kunnen bezig houden met de kwaliteit van de bestelling. De e-bikers van Scoober en Deliveroo bezorgen de bestelling dan bij de mensen thuis.

Dennis de Borst, directeur, is enthousiast over de samenwerking: β€˜Het thuisbezorgen van snacks is tegenwoordig helemaal ingeburgerd. Samen met de bezorgservice van Thuisbezorgd.nl, Scoober, kunnen wij nog meer gasten blij maken met onze lekkere, verse snacks.’

Bezorging is al jaren een van de belangrijke groeifactoren van de fastservice-organisatie. Meer dan 90% van de 75 vestigingen van FEBO in Nederland bezorgt haar verse snacks. Via diverse bestelplatformen kunnen de gasten deze bestellen. FEBO streeft er naar om eind dit jaar alle vestigingen in Nederland te laten bezorgen.