Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO, al sinds 1987 een begrip in het centrum van Groningen, komt in nieuwe ondernemershanden. De vestiging blijft zo behouden voor de stad. Per 1 februari staan de heren Friso van der Zwaag en Flavius Marculescu voor alle gasten klaar met onze heerlijke grillburgers, frites, kroketten, roomijs en al het andere lekkers dat FEBO te bieden heeft.

 

De nieuwe eigenaren van de FEBO vestiging aan de Vismarkt 1 nemen de vestiging over van FEBO Beheer B.V., die de vestiging de laatste jaren heeft geëxploiteerd. Beide heren zijn reeds succesvolle ondernemers en zijn opgegroeid in Groningen en de regio.

 

 

Met deze FEBO vestiging gaat dan ook een wens in vervulling. Friso: “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Iedereen kent FEBO in Groningen; na het boodschappen doen even een kroketje of grillburger uit de ‘muur’ trekken óf natuurlijk na het stappen. Wij zijn ontzettend trots dat wij de passie voor ondernemen met deze mooie vestiging kunnen uitoefenen. Ik zie enorm veel potentie”.

FEBO Groningen heeft vanaf nu ook langere openingstijden voor de vestiging én thuisbezorgen.

 

FEBO Groningen trakteert!

 

Om de overname een feestelijke start te geven trakteren zij van maandag 1 t/m 8 februari op verse Feestkroketjes (mini runvleeskroketjes) bij iedere bestelling in de vestiging.