Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO en TEXACO STARTEN PILOT VOOR SNACKWAND LANGS DE A1 BIJ AMERSFOORT.

Breda, 22 september 2017 – Na het tanken of een lange rit in de auto zin in een snelle snack? Vanaf maandag 25 september is Texaco Neerduist langs de A1 voorzien van de beroemde snackwand met de bekendste verse snacks van FEBO! Texaco en FEBO zijn een pilot voor verdere samenwerking gestart. Bij bewezen succes wordt de FEBO Express Formule verder uitgerold op snelweglocaties van Texaco in Nederland.

FEBO en Texaco starten gezamenlijk een pilot met een breed aanbod van verse snacks uit de beroemde snackmuur die 24 uur per dag geopend is. Tijdens de pilot zal het snack assortiment uit de beroemde automaat getest worden om te bepalen welke snacks het beste aanslaan bij het bezoekende publiek. ‘Een ideale locatie waar dagelijks vele reizigers voorbij komen die even snel een snack willen halen. Door toevoeging van FEBO snacks biedt Texaco voor elk eetmoment, van ontbijt tot en met diner, een vers en smaakvol aanbod aan waarbij gemak centraal staat”, volgens Joris Janvier, Commercial Manager EFR Group.

De samenwerking met Texaco sluit volledig aan bij de missie van FEBO:

“Wij willen het beste banket voor iedereen bereikbaar maken. Vorig jaar voorzag FEBO varend publiek in Amsterdam van kroketten met de Drijf In, een drijvende automatiek aan de gracht. We openden afgelopen jaar ook twee FEBO Drive vestigingen. De pilot met Texaco geeft ons de mogelijkheid nog meer autoreizigers te voorzien van hun favoriete snack”, aldus Dennis de Borst, directeur FEBO.

Kwaliteit
Het familiebedrijf FEBO, dat vorig jaar zijn 75ste verjaardag vierde, staat vaak te boek als snackketen.
Maar die beschrijving doet het bedrijf eigenlijk tekort. Niet iedereen weet dat alle FEBO-producten dagelijks vers worden gemaakt. De kroket die je uit de muur trekt is diezelfde ochtend gemaakt. Niets wordt ingevroren. FEBO trekt iedere dag zelf bouillon van verse groenten, specerijen en Hollands rundvlees voor in de beroemde kroketten. Dit gebeurt onder toeziend oog van directeur Dennis de Borst, de kleinzoon van oprichter Johan de Borst, en aan de hand van traditionele familierecepten. Het waarborgen van die kwaliteit en ambacht is zo belangrijk voor het bedrijf, dat aanbiedingen om vestigingen in het buitenland te openen steevast worden afgeslagen.

Pilot vestiging
De samenwerking tussen FEBO en Texaco zal per 25 september starten met een pilot bij Texaco Neerduist. De zogenaamde FEBO Express Formule wordt hier voor een periode van minimaal 6 maanden getest. Het tankstation wordt voorzien van de snackwand bestaande uit zes loketautomaten. Het welbekende verse snack assortiment van FEBO, bestaande uit rundvleeskroket, satékroket, speciaaltje, kaassoufflé, frikadel, bami en grillburger, is vanaf 25 september verkrijgbaar bij de Texaco Neerduist.