Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Dit jaar hoef je helemaal niet na te denken, over wat je vrienden en familie gaat schenken. Haute frituur, vers uit de muur!

Vandaag lanceert FEBO, met behulp van de pijlsnelle hulpsinterklaas Raymond van Barneveld, haar nieuwste limited edition kledingcollectie. FEBO-fans kunnen komende winter thuis rond flaneren in een warme en comfortabele trui, joggingbroek, muts, sokken en sloffen. De FEBO-webshop opent om 12:00 uur stipt. Alle items zijn hier los verkrijgbaar en worden geleverd met feestelijk FEBO-inpakpapier. Commercial: https://youtu.be/La_YpZtcrk4

Directeur FEBO, Dennis de Borst: “Afgelopen jaar kwamen we voor het eerst met FEBO Fashion en dat was een regelrechte hit. Daar waar zowel onze voetbal als festival geïnspireerde collectie volop het straatbeeld sierden, plof je nu ook in stijl op de bank.”

Hulpsint Barney: “Winter of niet, winnen kan altijd. Daar is FEBO’s haute friture het bewijs van. Ik ben daarom vereerd dat ik als hulpsint het goede woord (of de goede kleding) mag verspreiden.

FEBO’s Enorm Chille Sokken: Deze sokken wil je nooit meer uitdoen. Gemaakt van super-zacht katoen en met een lengte tot net onder de knie, zijn deze comfortabele voet-verwenners een ideale toevoeging op een dagje lekker buiten óf binnen zijn. Match ze met de eerder uitgebrachte FEBO Slippers en je maakt geheid de blits.

FEBO’s Vet Warme Muts: De muts heeft van oorsprong een praktisch nut: het beschermen van je bol tegen de strenge Hollandsche winter. Maar deze zijdezachte versie van topkwaliteit staat zó goed – dat je ‘m met gemak met korte-broekenweer opdoet.

FEBO’s Écht Comfy Sloffen: Zo voelt het dus om op een wolk te lopen. Met een stevige zool en een gevoerde, heerlijk zachte binnenkant zou je bijna pardoes met dit paar sloffen de straat op gaan.

FEBO’s Lekker Luie Trui: Het voordeel van de winter? Je kunt je chill trui weer uit de kast trekken. Nietsdoen zag er nog nooit zo goed uit. En zó warm en comfortabel heeft je bovenlichaam zich nog nooit gevoeld. 

FEBO’s Super Goeie Joggingbroek: Als je zonder broek op straat loopt word je raar aangekeken. Maar je bent helemaal gek als je deze zachte, stijlvolle, FEBO-joggingbroek laat schieten. Hij zit zo lekker dat het kan gebeuren dat je vergeet dat je ‘m aan hebt. 

Perfect voor Pakjesavond: Vandaag om 12:00 uur scherp gaat de FEBO-webshop live, waar alle items in beperkte oplage (los) te bestellen zijn. Je hoofd aan het breken over een Sinterklaascadeau? Met FEBO Fashion, in meegeleverd flitsend FEBO-inpakpapier, word jij iedereens favoriet.