Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

De bekende FEBO kroket of grillburger kan nu ook in de regio Oosterhout-Nijmegen gehaald worden. Je hoeft er zelfs de auto niet voor uit. Sinds maandag 18 mei heeft de bekende fastservice formule uit Amsterdam een nieuwe vestiging geopend mèt een Drive-Through! Deze FEBO Drive vestiging is alweer de 5de in dit concept en de 75ste FEBO vestiging in Nederland.

De FEBO Drive is gelegen nabij de A15, afslag 38 Elst, op het nieuwe bedrijventerrein Park 15. Vanaf centrum Nijmegen ben je er binnen 10 minuten.

Voor directeur Dennis de Borst is het weer een mijlpaal; “We zijn als FEBO enige tijd met deze locatie bezig geweest. Het is voor ons een concept dat zich al heeft bewezen in Oostzaan, Wormerveer, Zwolle en Alkmaar. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus. We zullen dan ook geen grootse opening doen, dat komt later wel. We starten dan ook met alleen met het Drive gedeelte geopend”.

De vestiging zal door FEBO in eigen beheer worden geëxploiteerd, met de bedoeling dat een franchisenemer deze op termijn overneemt.

Vooralsnog uitsluitend afhalen met de auto door de Drive. Later kunnen gasten natuurlijk ook binnen terecht voor de iconische automatenwand en kunnen gasten heerlijk binnen of buiten genieten van hun verse snacks.

FEBO trakteert!

FEBO Drive Oosterhout-Nijmegen trakteert de eerste week op gratis Feestkroketjes. Iedereen die in de Drive besteld krijgt deze gratis.