Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO, de bekende fastservice formule uit Amsterdam, heeft maandag 7 december jl., aan de Koornmarktpoort 1 een nieuwe Drive vestiging geopend. FEBO Drive Dronten is hiermee alweer de zevende vestiging van FEBO met dit Drive concept en de eerste vestiging in Dronten.

De FEBO Drive is gelegen langs de N307. Dit is de oost-west verbinding van Zwolle tot Alkmaar en bevindt zich op het nieuwe bedrijventerrein ‘de poort van Dronten’. De FEBO in Dronten is geheel in de laatste huisstijl en voorzien van energiezuinige loketautomaten en duurzame frituurovens.

FEBO Drive Dronten wordt geëxploiteerd door de familie Ipek. Met deze FEBO-vestiging gaat dan ook een wens van de ervaren ondernemers in vervulling. Naast FEBO Drive Dronten hebben de ondernemers ook FEBO Almere Buiten en in het centrum van Almere. Mevrouw Ipek: “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Wij zijn heel blij met deze nieuwe drive-through locatie.” We starten in een moeilijke periode door het Coronavirus, maar wij hebben alle vertrouwen in de toekomst en het nieuwe jaar.

Feestkroket
FEBO Drive Dronten trakteert deze week bij iedere bestelling op een gratis mini rundvleeskroket.