Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Vanaf 11 december bezorgt FEBO aan huis

Lekkere trek in een snack, maar geen zin de deur uit te gaan? Daar is nu een oplossing voor. Vanaf 11 december bezorgt FEBO in Amsterdam en Amstelveen, dankzij een samenwerking met Deliveroo. Voor je het weet de befaamde kroket of Grillburger in huis; dagvers én ambachtelijk gemaakt.

Lekkere trek, goede service
Op enkele plekken in Nederland bezorgen FEBO-vestigingen al, maar de service breidt nu uit naar de hoofdstad én naar Amstelveen. Vanaf 11 december worden de ambachtelijke FEBO-producten in deze regio uitsluitend geleverd via Deliveroo. Op deze manier krijgt heel groot Amsterdam de beste en snelste service. De Helden van FEBO, zoals de Grillburger en de kroket, zijn dagvers: FEBO maakt haar producten iedere ochtend waardoor ze altijd vers en krokant zijn.

Bezorging door Deliveroo
Het bestellen bij Deliveroo is zeer gebruiksvriendelijk: via de app, verkrijgbaar voor Android en iOS, zijn de FEBO-producten te bestellen en gelijk te betalen via o.a. iDeal of PayPal. Deliveroo biedt de bestelling vervolgens aan bij een bezorger en deze neemt de producten vers bereid mee. De bestelling is dan binnen de kortste keren bij de klant.

Golden Gift Weeks
De bezorgservice begint meteen goed: FEBO doet vanaf woensdag 11 december mee met de Golden Gift Weeks van Deliveroo. Bij elke bestelling krijgen klanten korting op de beroemdste snacks van FEBO, namelijk de tweede Grillburger en/of een tweede kroket gratis.

Story image

 

Over Deliveroo
Deliveroo is een prijswinnende bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt wereldwijd samen met meer dan 80.000 geliefde restaurants en met 60.000 bezorgers om de beste maaltijdbezorging ter wereld te bieden. Het hoofdkantoor van Deliveroo zit in Londen, met ruim 2500 werknemers in kantoren over de hele wereld. Deliveroo is actief in meer dan 500 plaatsen en steden in 13 landen, te weten: Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. Kijk voor meer informatie op www.deliveroo.nl.