Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Op 8 januari jl. heeft tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie de prijsuitreiking plaatsgevonden van de FEBO van het Jaar verkiezing 2018. De Amsterdamse FEBO vestiging op het Buikslotermeerplein mag zich een jaar lang de beste noemen. De FEBO vestiging in het centrum van Hilversum, aan de Kerkstraat pakte een mooie tweede plaats in deze competitie. De Amsterdamse vestiging op het Stadionplein werd derde.

Op het Sportcomplex van Only Friends werden de prijzen uitgereikt door Ron Simpson, ondernemer van De Avocado Show en door directeur Dennis de Borst. Deze avond had met het optreden van de Amsterdamse zanger Harry een speciaal muzikaal hoogtepunt.

Tijdens de verkiezing, die ieder jaar weer plaatsvindt tussen alle franchisevestigingen van FEBO, wordt de winnaar bepaald aan de hand van de uitslagen van kwaliteitscontroles die maandelijks door FEBO Beheer B.V. en een extern hygiënebureau worden uitgevoerd. Met deze jaarlijkse competitie stimuleert FEBO haar franchisenemers een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven.

Diana en Ninos Ipek, franchisenemers van FEBO Buikslotermeerplein; “Dit is een fantastische prijs en een bevestiging voor het hele team. Wij zijn echt ontzettend trots op deze prijs, wat bewijst dat al ons harde werken wordt beloond. Hygiëne en kwaliteit vinden wij heel belangrijk, maar ook de relatie met onze gast. Wij zullen daarom ook onze gasten bedanken en natuurlijk trakteren!”.