Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

[Amstelveen, 1 juli 2023] – FEBO Beheer B.V., het moederbedrijf van FEBO, kondigt met trots aan dat zij per 1 juli de overname heeft voltooid van FEBO Amstelveen, gelegen aan de Rembrandtweg 24. Met deze overname behoudt FEBO Beheer B.V. haar positie in Amstelveen en zet ze een belangrijke stap in haar groeistrategie met vestigingen in eigen beheer.

 

FEBO Amstelveen, een gevestigde naam in de regio, heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, service en heerlijke verse snacks. FEBO Beheer B.V. is verheugd om de exploitatie voort te zetten en deel uit te maken van de lokale gemeenschap van Amstelveen.

De overname van FEBO Amstelveen biedt vele voordelen voor zowel de gasten als de werknemers. Gasten kunnen blijven genieten van de vertrouwde FEBO-kwaliteit, met een ruime keuze aan verse ambachtelijke snacks.

 

Daarnaast zal FEBO Beheer B.V. investeren in het moderniseren van de vestiging om een nog betere service te bieden.

 

Voor de werknemers van FEBO Amstelveen betekent de overname een naadloze overgang. De medewerkers blijven hun vertrouwde rollen vervullen en kunnen profiteren van nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden binnen de grotere FEBO-familie.

 

 

De heer D. de Borst, directeur van FEBO Beheer B.V., en mevrouw L. Nelis en de heer. H. Gort, beiden franchisenemers van FEBO Amstelveen, zijn enthousiast over de overname. De Borst: “We zijn verheugd om FEBO Amstelveen te verwelkomen en de vestiging voort te zetten. De heer Gort en mevrouw Nelis hebben in meer dan 10 jaar een fantastische vestiging neergezet. Wij bedanken hen en wensen hen het beste voor de toekomst”.