Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO, sinds 2015 een begrip in de binnenstad van Amersfoort, komt in nieuwe ondernemershanden. De vestiging blijft zo behouden voor de stad. Op donderdag 10 juni staan de gebroeders Ermis voor alle gasten klaar met die heerlijke grillburgers, frites, kroketten, roomijs en al het andere lekkers dat FEBO te bieden heeft.

De broers komen uit een succesvolle ondernemersfamilie en hebben er veel zin in om van de vestiging in Amersfoort weer een succes te maken.

Met deze FEBO vestiging gaat dan ook een wens van de broers in vervulling. Muhammed: “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Iedereen kent FEBO in Amersfoort; na het boodschappen doen op de markt even een kroketje of grillburger uit de ‘muur’ trekken. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus, maar samen met mijn broer hebben ik alle vertrouwen in de toekomst”.

Met een andere eigenaar krijgt FEBO Amersfoort in de Langestraat gelijk nieuwe mogelijkheden. De openingstijden worden verruimd, de menukaart krijgt meer aandacht en vooral is er vanaf nu de FEBO-kwaliteit.

Lees het hele verhaal in De Stad Amersfoort!