Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Amsterdam, 15 september 2020

FEBO, al sinds 1987 een begrip op het Stationsplein, is verhuist naar de overkant. De vestiging blijft zo behouden voor het plein. Gasten kunnen blijven genieten van die heerlijke grillburgers, frites, kroketten, roomijs en al het andere lekkers dat FEBO te bieden heeft.

Op 15 september j.l. heeft de nieuwe vestiging van FEBO op het Stationsplein, nummer 47, haar deuren geopend. De vestiging is geheel in de laatste huisstijl, voorzien van energiezuinige loketautomaten en duurzame frituurovens. De oude locatie op het plein verdwijnt, mede voor de ontwikkeling van het nieuwe Stationskwartier Almere Centrum

Met deze FEBO vestiging gaat dan ook een wens van de ondernemer in vervulling. Mw. Isik: “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Iedereen kent FEBO in Almere en op het Stationsplein. Wij zijn heel blij met deze nieuwe locatie en we kunnen gasten meer zitgelegenheid bieden op ons terras. Binnenkort willen we vanuit deze locatie ook thuis gaan bezorgen”.

Veel mensen kennen FEBO, maar weten niet dat FEBO dagelijks vers produceert. Elke dag de bouillon trekt voor de kroketten én dat deze kroketten nooit ingevroren worden? FEBO kroketten zijn dagvers en dat proef je!” “Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus, maar wij hebben alle vertrouwen in de toekomst”.

FEBO Almere Station trakteert!

Om de verhuizing een feestelijke start te geven trakteert de FEBO Almere Stationsplein t/m 30 september op Feestkroketjes, mini-rundvleeskroketten.