Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

De bekende FEBO kroket of grillburger kan nu ook weer in Den Haag gehaald worden. Op Hollands Spoor heeft het bekende fastservice bedrijf de eerste vestiging op een station geopend.

FEBO is geen onbekende in Den Haag. Jarenlang was er een vestiging te vinden aan de Lange Poten.  Op 21 september j.l. heeft de nieuwe vestiging van FEBO  haar deuren geopend aan de Waldorpstraat. De FEBO in Den Haag is geheel in de laatste huisstijl, voorzien van energiezuinige loketautomaten en duurzame frituurovens. Tevens is deze vestiging volledig cashless.

De vestiging is aan de kant van de Haagse Hogeschool en pal onder de nieuwe fietsenstalling. FEBO is één van de nieuwe winkels die het hernieuwde station zal hebben aan de kant van de Laak. De gemeente wil het gebied een ‘centrum voor Haagse Studenten’ maken.

Dennis de Borst, directeur FEBO; “Wij zijn heel tevreden met deze nieuwe locatie in Den Haag. De eerste op een NS Station en wat ons betreft niet de laatste. De vestiging is ruim 80 m2 en biedt gasten binnen en buiten voldoende zitgelegenheid. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus, maar wij hebben alle vertrouwen in de toekomst. Binnenkort willen we vanuit deze locatie ook thuis gaan bezorgen”.

Feestkroket: FEBO Den Haag HS trakteert vanaf maandag 28 september bij iedere bestelling op een Gratis mini rundvleeskroket.