Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

De bitterbal nu al kampioen van het EK
Deliveroo en FEBO geven maand lang gratis bitterballen weg als je dit weekend de Gouden Bitterbal in je bestelling vindt

Amsterdam, 10 juni 2021 – De bitterbal is de meest populaire snack van Nederland, zo blijkt uit eigen data van Deliveroo. Tijdens het Europees Kampioenschap voetbal mag het warme balletje dan ook niet ontbreken. Aangezien de meerderheid1 (68%) van de Nederlanders de wedstrijden het liefst thuis kijkt, hebben Deliveroo en FEBO de handen ineengeslagen om ervoor te zorgen dat iedereen een winnaar kan zijn tijdens het Europees Kampioenschap voetbal – met kans op een maand lang gratis bitterballen bij jou thuis.  

Populairste snack van Nederland
Dat Nederland verzot is op bitterballen, dat blijkt. Deliveroo is in haar eigen data gedoken en zag dat deze glorieuze snack met stip op nummer een van meest bestelde snacks staat, op de voet gevolgd door de frikandel en de kipcorn. Ook werd er gekeken naar het exacte tijdstip waarop de meeste mensen dit met ragout gevulde balletje laten voorrijden, en wat blijkt? Nederlanders bestellen bitterballen het liefst rond lunchtijd, om 12:07 uur, en als late snack om 19:30 uur. Amsterdammers zijn het meest verzot op dit gefrituurde balletje, gevolgd door Rotterdammers, Hagenezen, Eindhovenaren en Utrechters. 

De Gouden Bitterbal
Vanaf de eerste aftrap op vrijdag tot en met het laatste fluitsignaal op zondagavond maakt iedereen die een portie Oranje Helden van FEBO2 via Deliveroo bestelt, kans op een maand3 lang gratis bitterballen. Je hoort het goed! Dat zijn meer dan 260 bitterballen waar jij, samen met je vrienden, lekker van kan gaan genieten. Je weet dat je deze prijs gewonnen hebt als je De Gouden Bitterbal4 in je bestelling vindt. 

1. Data op basis van een onderzoek onder 500 Nederlanders.
2. Deze actie geldt als je op 11, 12 en 13 juni, en op de speeldagen van Oranje op 17 en 21 juni via Deliveroo bij FEBO bestelt. Kijk hier voor deelnemende locaties en de voorwaarden.  
3. Per speeldag heb je 1 gratis portie bitterballen om te bestellen. 
4. De Gouden Bitterbal komt in de vorm van een gouden ticket met meer informatie over hoe je deze prijs kan claimen. Zo kan jij gewoon lekker van je bestelde bitterballen genieten!