Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO Hoofddorp Centrum, Marktplein wint prijs Beste FEBO 2019

 AMSTERDAM – Op 20 januari 2020 heeft in restaurant Mama Kelly in het Olympisch Stadion de verkiezing ‘Beste FEBO van het Jaar 2019’ plaatsgevonden.

De FEBO vestiging in het centrum van Hoofddorp op het Marktplein is de winnaar geworden van deze competitie, die jaarlijks plaatsvindt tussen de 75 franchisevestigingen van FEBO. De winnaar wordt bepaald aan de hand van diverse criteria zoals inkoop en verkoop, maar ook juist op basis van de uitslagen van kwaliteitscontroles die maandelijks door FEBO Beheer B.V. en een extern hygiënebureau worden uitgevoerd.

Sander Ketel, franchisenemer van FEBO Hoofddorp; “Ik ben ontzettend trots dat we deze prestatie hebben bereikt met het team. Wij zijn nu ruim een jaar Franchisenemer en zetten het goede werk voort van Richard en Anita Laarman. Hygiëne en kwaliteit vinden wij heel belangrijk! We zullen dit zeker de komende tijd ook met onze gasten in Hoofddorp gaan vieren”.

De tweede plaats was dit jaar voor FEBO Buikslotermeerplein in Amsterdam, vorig jaar nog eerste. FEBO Heerhugowaard, in het winkelcentrum Middenwaard, behaalde een mooie derde plaats.

De prijzen werden dit jaar vakkundig uitgereikt door directeur Dennis de Borst en rasartiest Donnie. Middels op maat geschreven lyrics werden de winnaars in het zonnetje gezet.

Met deze jaarlijkse competitie stimuleert FEBO haar franchisenemers een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven.