Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Op donderdag 26 januari waren Gülüzar en Ibrahima even de baas van FEBO. Deze twee toppers uit groep 8 van het VMBO-TL kregen de kans om exclusief achter de schermen te kijken bij FEBO. Gedurende deze dag leerde zij aan de hand van directeur Dennis de Borst en kwaliteitsmanager Ferry Stevens alles over FEBO.

In Nederland groeien meer dan 600.000 kinderen op in een omgeving met sociaaleconomische achterstand. Zij hebben dromen en talenten, maar vaak ontbreekt het hen aan een waardevol netwerk, de juiste vaardigheden en kennis over beroepen om hun talent te ontplooien. Daardoor is een goede start op arbeidsmarkt voor hen niet vanzelfsprekend. Met het bedrijfsleven en onderwijs geeft JINC deze kinderen kans op een betere toekomst.

Tijdens JINC Baas van Morgen ervaren 200 kinderen hoe het is om de baas te zijn. Zij doen een waardevol contact op voor het leven en zien van binnenuit hoe een bedrijf werkt. Een ‘super bliksemstage’ waarmee de bazen van Nederland laten zien hoe belangrijk het is om te investeren in ál het talent van morgen.

JINC vindt dat ieder kind een eerlijke kans verdient op de arbeidsmarkt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het helaas niet. JINC organiseert verschillende projecten om kinderen die opgroeien in een omgeving met sociaaleconomische achterstand een goede start op de arbeidsmarkt te geven.