Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Almere City FC heeft op 28 februari j.l. bij de wedstrijd Almere City FC – Helmond Sport de allereerste FEBO Automatiek binnen de stadionmuren van een betaald voetbalclub geopend. De primeur werd kracht bij gezet door een extra traktatie. Iedereen die een snack uit de muur trekt, ontving een gratis feestkroketje.

De FEBO Automatiek werd aangekondigd tijdens de Nieuwjaarsspeech van Almere City FC algemeen directeur John Bes en kan hierbij in het rijtje worden geschaard van opvallende gebeurtenissen, zoals de transitie van kunst- naar natuurgras en de verbouwing van het Yanmar Stadion.

Bes is content met de samenwerking met FEBO: “Met de automatiek verlagen wij de wachttijd bij de horecapunten enorm en dat is uiteraard fijn voor onze supporters. Daarnaast hebben de fans in eerdere bijeenkomsten aangegeven dat een FEBO snack zeer welkom is op de vrijdagavond en daar faciliteert de club hen graag in. Zeker in combinatie met onze vele doordeweekse beweegprogramma’s, waarin wordt gewezen op een gezonde en actieve levensstijl.”

Betalen bij de FEBO Automatiek kan met speciale FEBO-munten, die verkrijgbaar zijn bij de horecapunten. Volgend seizoen wordt compleet overgeschakeld naar contactloos betalen. De volgende snacks zijn in de Automatiek verkrijgbaar: kalfsvleeskroket, grillburger, kipburger, frikadel, satékroket, kaassoufflé en de Vega Grillburger. Ook frites is te krijgen vanuit het verkooploket naast de Automatiek.

FEBO-directeur Dennis de Borst geniet van de opening van zijn nieuwste ‘muur’: “Wij zijn vorig seizoen aan tafel gekomen bij Almere City FC en waren direct enthousiast. Wij geloven in een succesvolle samenwerking.”