Gemaakt voor jou

ELKE DAG VERS.
DAAR SNACKT TOCH
IEDEREEN NAAR!

Trots op

Onze
helden

Dagelijks worden onze kroketten en burgers nog altijd volgens het authentieke recept van Opa de Borst dagvers bereid. Continu zorgen wij ervoor dat de producten nog steeds dezelfde kwaliteit hebben als vroeger.

Maak kennis

Elke dag

vers
gemaakt!

Dagelijks starten wij ’s ochtends heel vroeg met het maken van een ambachtelijke bouillon gemaakt van verse groenten om vervolgens een ragout te maken van het beste kwaliteitsvlees van 100% Nederlandse runderen uit de buurt. Iedere dag wordt van deze ragout de beroemde FEBO kroket gemaakt. Onze kroketten zijn dagvers en worden nooit ingevroren.

Bekijk onze producten

FEBO Interessant

Meer berichten
10 juni 2021
De bitterbal nu al kampioen van het EK

De bitterbal nu al kampioen van het EKDeliveroo en FEBO geven maand lang gratis bitterballen weg als je dit weekend de Gouden Bitterbal in je bestelling vindtAmsterdam, 10 juni 2021 - De bitterbal is...

Lees meer

10 juni 2021
FEBO Amersfoort in nieuwe handen

FEBO, sinds 2015 een begrip in de binnenstad van Amersfoort, komt in nieuwe ondernemershanden. De vestiging blijft zo behouden voor de stad. Op donderdag 10 juni staan de gebroeders Ermis voor alle...

Lees meer

#Geen nieuws