1 oktober 2019

Ondernemen bij FEBO Den Bosch?

START VANDAAG JOUW EIGEN FEBO AVONTUUR

FEBO bestaat al bijna 80 jaar en heeft zich keer op keer bewezen als succesvolle formule. Ben jij ondernemend en zoek je houvast, structuur en extra merkkracht en ondersteuning? Doe de franchise check! Voldoe jij aan onderstaande eigenschappen?

· Ik ben intrinsiek enthousiast over het vak en het product;
· Ik heb een hands-on mentaliteit;
· Ik heb voldoende eigen vermogen;
· Ik vind gastvrijheid belangrijk;
· Ik denk op de lange termijn na over ondernemen.

Heb jij volmondig ja kunnen zeggen tegen bovenstaande eigenschappen? De FEBO familie verwelkomt jou graag voor een vrijblijvend gesprek.

Neem voor meer informatie contact op met ons franchisemanagement via:info@febo.nl of 020-6328555.

Achtergrond FEBO
FEBO is een belangrijke speler in de fastservice markt. Ontstaan uit 100% passie voor het banketbakkersambacht. Met liefde voor het product, de traditie en de mensen achter het merk weet FEBO sinds 1941 menigeen te verrassen met de smaak en de constante kwaliteit van haar producten. Met haar unieke, dagverse en kwalitatieve producten, bereid in de eigen keuken in Amsterdam-Noord, onderscheidt FEBO zich in de markt.

ER KOMT EEN FEBO VESTIGING BESCHIKBAAR, PAK JE KANS!

WAAR? FEBO Den Bosch Retailpark: 

FEBO Den Bosch heeft de juiste ligging binnen een zeer breed verzorgingsgebied. De vestiging bevindt zich op het Retailpark te midden van een grote woonboulevard met diverse landelijke ketens. De vestiging heeft een groot verzorgingsgebied met aangrenzend een groot bedrijventerrein en diverse woongebieden. Deze vestiging heeft hierdoor zowel in de weekenden als doordeweeks veel traffic. De FEBO-vestiging wordt gerealiseerd in een vrijstaand paviljoen en heeft een vloeroppervlakte van 160 M2, wordt volledig nieuw ingericht en heeft hierdoor een zeer representatieve en kwalitatieve uitstraling.
Deze vestiging zit vol met groeimogelijkheden door het aangrenzende bedrijventerrein, de woonboulevard en de FEBO thuisbezorging welke opgestart kan worden.

Voordelen vestiging:
· Bestaande klantenkring;
· High traffic locatie; 3 min. van snelweg A2 en 7 min. van centrum (auto)
· Gratis parkeren direct om de vestiging;
· Mooie zichtlocatie;
· Representatief pand met hoog afwerkingsniveau;
· Ruime zitgelegenheid binnen en op zonnig terras.

Terug naar het overzicht