Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Vandaag werd de winnaar van de landelijke verkiezing ‘Maaltijdbezorger van het Jaar’ bekendgemaakt. De feestelijke primeur valt Anthony Monte ten deel. Dankzij het behalen van de meeste stemmen mag hij zich de Maaltijdbezorger van het jaar 2022 noemen. “Ik werk al een paar jaar als maaltijdbezorger bij SushiPoint. Begonnen op de fiets en toen door naar scooter en auto. Ik houd van de vrijheid van het werk, lekker op de weg, mensen blij maken met onze sushi én zorgen dat alles op tijd aankomt. Deze prijs is een mooie waardering voor het werk. Ik wil dan ook iedereen bedanken die op mij heeft gestemd en uiteraard mijn werkgever!” aldus Anthony. 

 

Landelijke verkiezing

De titel ‘Maaltijdbezorger van het Jaar’ komt samen met een splinternieuwe elektrische fatbike én een geheel verzorgde VIP-dag. Deze erkenning voor de maaltijdbezorgers is meer dan welkom. Het zijn doorgaans harde werkers, die door weer en wind klaarstaan voor iedereen met (lekkere) trek. Vaak zien we ze niet meer dan een vluchtig moment aan de deur, een ‘dank je wel, alsjeblieft, fijne avond’ en weg zijn ze. Deze jongens en meiden werken keihard om mensen een smakelijke avond te bezorgen. De NLVVM vond het daarom hoog tijd voor een grootschalige blijk van waardering en startte op de ‘Dag van de Maaltijdbezorger’ de verkiezing van ‘Maaltijdbezorger van het Jaar’. Nederland gaf gehoor aan de oproep en heeft massaal gestemd op zijn/haar favoriete bezorger.

 

Maaltijdbezorger van het Jaar

De landelijke verkiezing ging van start op donderdag 22 september dit jaar, op de Dag van de Maaltijdbezorger. De ruim 30.000 maaltijdbezorgers van de aangesloten ketens konden zichzelf vanaf dat moment opgeven voor de verkiezingsstrijd. Zij kregen tot vrijdag 4 november de tijd om zoveel mogelijk stemmen te vergaren om zo de winst in de wacht te slepen. Uiteindelijk wist Anthony Monte vandaag de titel te claimen. Met een grote meerderheid van de stemmen mag hij zichzelf Maaltijdbezorger van het Jaar 2022 noemen.