Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Niet alleen FEBO (75 jaar) maar ook HEMA (90 jaar) heeft dit jaar een feestje te vieren. Zoveel kaarsjes uitblazen is bijna niet te doen, er moet iets anders verzonnen worden. FEBO stelt daarom voor dat de twee iconische merken de handen ineenslaan en de samenwerking aangaan in de vorm van een rookworstkroket.

Het voorstel moet nog aan Hema voorgelegd worden. Dat wil FEBO doen via een telefoongesprek op dinsdag 8 november om 17.00 uur. Heel Nederland kan meekijken via de Facebookpagina van FEBO: facebook.com/versvanfebo.

Dennis de Borst, directeur van FEBO, is erg enthousiast over het idee. Hij denkt dat de authentieke FEBO kroket, gecombineerd met de beroemde HEMA rookworst een perfecte combinatie zouden zijn die heel Nederland aanspreekt. Daarom zal het gesprek ook publiekelijk plaatsvinden. Het is nu nog wachten op het akkoord van HEMA. Maar wie kan er tegen zo’n voorstel nou nee zeggen?

‘Krookworst’ of ‘Rooket’
Of de nieuwe snack de naam ‘Krookworst’ of de ‘Rooket’ moet gaan heten kan Nederland via de Facebookpagina van FEBO bepalen.