Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

De dagelijks vers geproduceerde snacks van FEBO zijn weer verkrijgbaar in Bruchem bij De Lucht Restaurants langs de A2. Nog een reden om voor om te rijden en te genieten van een verse kroket of heerlijke grillburger.

De eigenaar van de nieuwe FEBO-vestiging is de heer Jan-Willem Boot. “Wij zijn erg trots dat we deel uit mogen maken van de FEBO familie. FEBO wordt onze 4e formule, naast Subway, La Place en Burger King op deze unieke locatie. Echt een toevoeging!”. Compagnon Maurits van der Aa zal hem hierbij ondersteunen. Maurits: “Wist je dat FEBO dagelijks verse bouillon trekt voor de kroketten én dat deze kroketten nooit ingevroren worden? FEBO kroketten zijn dagvers, dat proef je, maar dat weten zelfs veel mensen nog niet!”

FEBO Bruchem – De Lucht was al eerder een happening in Bruchem. Echte fans zullen weten dat er al een FEBO vestiging heeft gezeten van 1997 tot 2013.

Dennis de Borst, directeur FEBO; “Wij zijn heel blij om wederom een nieuwe vestiging in Bruchem te openen. Een locatie met erg veel bezoekers. Ik heb hoge verwachtingen van deze locatie en ik denk dat onze gasten deze FEBO fantastisch gaan vinden. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het coronavirus, maar wij hebben er alle vertrouwen in”.