Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Eindelijk! Na een flinke poos wachten, kunnen we weer genieten van heerlijke grillburgers, frites, kroketten, roomijs en al het andere lekkers dat FEBO te bieden heeft. Ze hebben namelijk op dinsdag 21 april weer hun deuren op Woonboulevard Den Bosch geopend.

Het pand op het Retailpark waarin FEBO was gevestigd en zich ook nu weer gaat vestigen, werd in het voorjaar van 2019 volledig verwoest door een grote brand. Het was lang de vraag of FEBO weer terug zou keren op de locatie.

De nieuwe eigenaren van de vernieuwde FEBO vestiging op de woonboulevard zijn de heren Olivier en Frederik Olijslagers. De broers hebben jarenlange ervaring in de horeca en de fastservice. Frederik: “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Iedereen kent FEBO in Den Bosch, maar wist je dat FEBO dagelijks de bouillon trekt voor de kroketten én dat deze kroketten nooit ingevroren worden? FEBO kroketten zijn dagvers en dat proef je!”
Olivier: “Wij horen dat veel gasten blij zijn dat FEBO weer open gaat. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus, maar wij hebben alle vertrouwen in de toekomst”.

Met de opening van deze FEBO vestiging gaat dan ook een wens van de ondernemers in vervulling.
Dennis de Borst, directeur FEBO, vertelt: “Wij zijn natuurlijk trots om weer open te gaan in Den Bosch. Wij hebben dan ook veel vertrouwen in deze bewezen locatie en deze enthousiaste ondernemers. Wij wensen Olivier en Frederik veel succes!”.