Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Alleen vanuit pure ondernemerschap ontstaan de mooiste initiatieven. Lekker eten op een tankstation of in een carwash blijft vaak een uitdaging. Hoe kun je van een noodzakelijk kwaad een ware experience maken? Loogman en FEBO hebben samen dé oplossing bedacht. Een dagvers kroketje uit de muur trekken terwijl je wacht. Dat moest gewoon lukken volgens beide bedrijven.

Hoe kun je het wacht
en verzachten? Niemand vindt het namelijk leuk om te wachten. Kijkend naar je auto, het vuil verdwijnt en alle Loogman medewerkers zijn hard bezig om hem van binnen en buiten als nieuw te laten stralen. Terwijl je auto met fluwele hand
jes verzorgd wordt in deze eerste FEBO Wash-thru kun je vanaf nu jezelf verwennen met dagverse kroketten, grillburgers, frites en heerlijke milkshakes. En dat gewoon terwijl je wacht. Je auto wassen is vanaf vandaag een écht feestje geworden!

Ooit begonnen als bakkerswinkel aan de Amstelveenseweg, maar inmiddels uitgegroeid tot dé snackbarketen in ons land: FEBO bekend van de automatiek, heeft vanaf nu ook een unieke vestiging aan de Aalsmeerderweg in de nieuwe tankshop van Loogman. FEBO maakt haar producten dagvers en zorgt dat ze voor iedereen dagelijks bereikbaar zijn. Loogman is als pionier vooral bekend van de autowasbedrijven in Amsterdam, Almere, Aalsmeer, Rotterdam en Utrecht.

Je bent welkom bij FEBO Aalsmeer op de Aalsmeerderweg 497.