Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Een kroketje halen bij FEBO kan nu ook aan het Galileïplantsoen in Amsterdam Watergraafsmeer. De vestiging is alweer de 27ste vestiging van het bekende fastservicebedrijf in Amsterdam.

De eigenaar is de heer Ipek, een ervaren ondernemer die al enige jaren de wens had om een FEBO-vestiging te openen. “Een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Tijdens de rondleiding door de productiekeuken heb ik zelf kunnen zien hoe FEBO nog dagelijks de bouillon trekt voor de kroketten. Met deze FEBO aan het Galileïplantsoen gaat dan ook een droom in vervulling”.

Dennis de Borst, directeur FEBO, vertelt: “Wij zijn natuurlijk trots om ook aan het Galileïplantsoen een FEBO-vestiging te kunnen openen met de heer Ipek. Deze locatie zal een mooie functie vervullen in deze buurt. Wij wensen de heer Ipek veel succes!”.

Dennis de Borst vertelt verder dat ook het thuisbezorgconcept in Amsterdam verder uitgerold wordt. Momenteel nog uitsluitend in Amsterdam Noord, maar FEBO wil in 2018 ook de rest van Amsterdam voorzien van verse snacks aan huis.

Actie! FEBO Galileïplantsoen heeft deze eerste week voor alle gasten een GRATIS feestkroket. Een mini variant van de rundvleeskroket bij iedere bestelling.