Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

De kroket, en snacken in het algemeen, wordt vaak gezien als onderdeel van een ongezonde levensstijl. Een paar toonaangevende healthy-, food- en sportbloggers komen op voor dit stukje ondergewaardeerd ambachtelijk genot. Zij geloven in de 80-20 regel. Je mag best verantwoord snacken als je maar voldoende beweegt en gevarieerd eet.

Het “Snack event”, een initiatief van Lavinia Frantzen (Lavinia Cooks) en Paultje Column (Model Workout), is gestart vanuit hun eigen geloof dat goede snacks prima binnen een healthy lifestyle passen.

In de vroege ochtend rond 07:00 uur stonden de fitgirls & sportieve foodlovers klaar om het geheim van een goede snack te ontdekken in de keuken van FEBO. Samen met een bereik van meer dan een half miljoen trouwe fans willen zij een statement maken. Als je zorgt dat je levensstijl in balans is, is het juist goed om te genieten van je eigen ‘Guilty Pleasures’. En als je dan jezelf gaat trakteren op iets lekkers, kies dan ook voor de juiste ambachtelijke en eerlijke producten.

Nadat de bloggende en vloggende groep met eigen ogen het bereidingsproces had meegemaakt, en zeker wisten dat het qua product meer dan goed zat, vertrok het bonte gezelschap naar hun favoriete sportschool in het hartje van Amsterdam. Daar stonden ze met hun favoriete snack in volledig sportornaat geposeerd tijdens een professionele fotoshoot. Geen kettlebell maar een bitterbal, geen proteïneshake maar een milkshake. Zo beelden zij uit dat de 80-20 regel ook van toepassing is bij een healthy lifestyle!

Bekijk hier de vlog van Diesna Loomans.