Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Welke FEBO vestiging mag zich een jaar lang de beste noemen? Op 15 januari jl. heeft tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie de prijsuitreiking plaatsgevonden van de FEBO van het Jaar verkiezing 2017.

De FEBO vestiging in het centrum van Almere, op De Diagonaal, is de winnaar geworden van deze competitie, die ieder jaar weer plaatsvindt tussen alle franchisevestigingen van FEBO. De winnaar wordt bepaald aan de hand van de uitslagen van kwaliteitscontroles die maandelijks door FEBO Beheer B.V. en een extern hygiënebureau worden uitgevoerd.

Marcel van Twiller, franchisenemer van FEBO Almere; “Ik ben echt ontzettend trots op deze prijs, in een voor ons nieuwe vestiging hebben we het afgelopen jaar dan ook keihard gewerkt. Ook een jaar waarin we met thuisbezorgen zijn begonnen. Hygiëne en kwaliteit vinden wij heel belangrijk, maar ook de relatie met onze gast. Dit is dan ook een fantastische bevestiging voor het hele team!”.

De tweede plaats was dit jaar voor FEBO Zwolle. FEBO Heerhugowaard behaalde een mooie derde plaats.

De prijzen werden vakkundig uitgereikt door directeur Dennis de Borst. Met deze jaarlijkse competitie stimuleert FEBO haar franchisenemers een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven.