Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

AMSTERDAM – Op 7 december 2016 heeft in de nieuwe FEBO Drive locatie in Oostzaan de prijsuitreiking plaatsgevonden van de FEBO van het Jaar verkiezing 2016.

De FEBO vestiging in het centrum van Zwolle, op de Grote Markt, is de winnaar geworden van deze competitie, die jaarlijks plaatsvindt tussen de franchisevestigingen van FEBO. De winnaar wordt bepaald aan de hand van de uitslagen van kwaliteitscontroles die maandelijks door FEBO Beheer B.V. en een extern hygiënebureau worden gedaan.

Manuel Bos, franchisenemer van FEBO Zwolle; “Ik ben ontzettend trots dat we deze prestatie, in een jaar dat we met thuisbezorgen zijn begonnen, hebben bereikt met het team. Hygiëne en kwaliteit vinden wij heel belangrijk! We zullen dit zeker de komende tijd ook met onze gasten in Zwolle gaan vieren”.

De tweede plaats was dit jaar voor FEBO Hilversum, in de Kerkstraat. FEBO Zandvoort, Kerkplein behaalde een mooie derde plaats.

De prijzen werden vakkundig uitgereikt door directeur Dennis de Borst. Met deze jaarlijkse competitie stimuleert FEBO haar franchisenemers een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven.