Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

FEBO genomineerd en vertegenwoordigd door derde generatie!

Op woensdag 22 november staan drie finalisten op het podium in de RAI Amsterdam tijdens de Week van de Ondernemer. Dan kiest een publiek van 1500 ondernemers uit het hele land de winnaar van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017.

Dennis de Borst, directeur van FEBO, is één van de genomineerde en trots om een van de 3 finalisten te zijn. Dennis de Borst is de derde generatie in een echt Amsterdams familiebedrijf, dat al meer dan 76 jaar dagverse snacks produceert in de eigen productiekeuken in Amsterdam Noord. Dennis de Borst zorgt met innovatieve marketing en concepten als Thuisbezorgen en de Drive Thru restaurants dan ook voor de toekomst van FEBO.

De Amsterdamse Ondernemersprijs is een beloning voor de Amsterdamse ondernemer die excelleert in creatief en innovatief ondernemerschap. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt op initiatief van de gemeente Amsterdam, samen met MKB-Amsterdam, Marktlink, Rabobank, Het Parool en De Ondernemer.

Naast de Amsterdamse Ondernemersprijs reikt de gemeente Amsterdam voor de vijfde keer de prijs uit voor de meest duurzame Amsterdammer in het MKB, de DAM Prijs 2017.