Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Famke Louise steelt de show op het strand met o.a. Baklaken, Bak‘t Hat en Furry Slipper Speciaal.

Na drie jaar stopt FEBO met haar befaamde fashionlijn. Als kroon op het succes, komt het snackmerk nog één laatste keer met nieuwe haute friture. Niemand minder dan Youtube-ster, zangeres en snack-fan Famke Louise laat zien hoe je de komende zomer menig nek doet draaien op het strand, met de SS19 Bakhanddoek, Bak’t Hat, FEBO Fan Slipper, FEboxershort én flamboyante limited edition Furry Slipper Speciaal. Heet van de pers, op de allerheetste dag van het jaar!

2017 De allereerste FEBO-slipper duikt op in het veld van early adopters, fashionistas en andere trend-royalty. Het kenmerkende rood met wit is de zomers daarop niet te missen in het straatbeeld en festivalcircuit. Het begin van een bescheiden hype, waarna menig ander merk in FEBO’s voetsporen trad en meeliftte. Geïnspireerd door legendes als Jean Paul Gaultier, Jay-z en Rolf ‘X’ Wouters is nu de tijd voor een eervol afscheid aangebroken. “We #stoppenopdetop”, stelt FEBO-directeur Dennis de Borst.

Beachbabe Famke

Zoals FEBO Fashion de afgelopen jaren veel zand deed opwaaien, deed Famke Louise dat ook. Net als haar voorgangers rapper Donnie en dartkoning Barney ontstijgt ze als fenomeen de grijze massa en dat maakt Famke – net als de grillburger en kroket – een échte FEBO-heldin. Met recht is ze het gezicht van de allerlaatste lijn; met de SS19 collectie ben je, net als Famke, 100% beach-ready.

SS19: nog eentje om het af te leren

Bruinbakken doe je deze zomer in de frituur, maar ook in FEBO Fashion. De Bakhanddoek met FEBO-opdruk is daarbij je beste vriend. Maar als het allemaal teveel wordt zorgt de stijlvolle Bak’t Hat voor wat schaduw en verkoeling. In de FEboxershort maak je op het strand een echte entree. En voor wie net achter het net viste, zijn de oldskool FEBO Fan Slippers terug in een vernieuwde variant.

Limited edition Furry Slipper Speciaal

Maar het wordt nog bonter. De pronkjuwelen zijn zonder twijfel de limited edition Furry Slipper Speciaal. De fraaie faux fur bovenkant maakt deze high-end glijders zachter dan een grillburgerbroodje. Zo maak je ongetwijfeld een statement als je er even uitpiept naar de FEBO, of je favoriete strandtent.

FEBO Fashion

Vanaf vandaag kun je de allerlaatste haute friture ooit shoppen via de FEBO-webshop. In Amsterdam? Scheur dan van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli binnen bij de FEBO pop-up store in Baskèts (Elandsgracht 57).