Mijn FEBO
FEBO Bezorgservice

Amsterdam, 3 juli 2017 – Goed nieuws voor FEBO-fans; de iconische FEBO-grillburgersaus is vanaf nu in een potje te koop! Reden voor dit feest is de 40ste verjaardag van de legendarische grillburger. De door Kamp Seedorf ontworpen pot kost 4 euro en is verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen, zolang de voorraad strekt. Om dit te vieren organiseert FEBO op 9 juli een intieme FEBBQ-blockparty, met grillburgers en saus in overvloed.

 “De grillburger bestaat inmiddels 40 jaar. Toen mijn vader en opa de burger samen ontwikkelden was ‘ie van meet af aan populair. Vorig jaar werden er ruim 3,7 miljoen verkocht. Het recept van de iconische saus is nog steeds geheim: alleen mijn vader, onze kwaliteitsmanager en ik weten dit”, aldus Dennis de Borst, directeur van familiebedrijf FEBO. Nu kun je ook thuis genieten van de snacksaus. De FEBO-grillburgersaus is vanaf vandaag – zolang de voorraad strekt – voor 4 euro per pot verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland.

Kamp Seedorf

Street art collectief Kamp Seedorf werd aangehaakt voor het ontwerp van het etiket. De samenwerking is een logische; Kamp Seedorf gaf al eerder, uit 

eigen initiatief, de muren van Amsterdam kleur met een uitvergrote prent van hun held: de grillburger.

 

FEBBQ

Ter viering van de verjaardag van de grillburger en de lancering van de limited edition grillburgersaus strijkt op zondag 9 juli vanaf 16:00 uur (totdat de burgers op zijn) een ware ‘FEBBQ’ neer in Amsterdam. Een grote grill-sessie met gratis grillburgers, gratis bluegrass-muziek en gratis oneindig veel grillburgersaus. Iedereen is welkom! Houd voor de locatie de Facebookpagina in de gaten.

De limited edition grillburgersaus en bijbehorende campagne is ontwikkeld in samenwerking met Natwerk, het reclamebureau dat al drie jaar lang verantwoordelijk is voor alle campagnes voor FEBO.