Mijn FEBO
FEBO, gemaakt voor jou en elke dag vers

Gemaakt voor jou

ELKE DAG VERS.
DAAR SNACKT TOCH
IEDEREEN NAAR!

Trots op

Onze
helden

Dagelijks worden onze kroketten en burgers nog altijd volgens het authentieke recept van Opa de Borst dagvers bereid. Continu zorgen wij ervoor dat de producten nog steeds dezelfde kwaliteit hebben als vroeger.

Maak kennis

Elke dag

vers
gemaakt!

Dagelijks starten wij ’s ochtends heel vroeg met het maken van een ambachtelijke bouillon gemaakt van verse groenten om vervolgens een ragout te maken van het beste kwaliteitsvlees van 100% Nederlandse runderen uit de buurt. Iedere dag wordt van deze ragout de beroemde FEBO kroket gemaakt. Onze kroketten zijn dagvers en worden nooit ingevroren.

Bekijk onze producten

FEBO Interessant

Meer berichten
1 februari 2023
FEBO Groningen in nieuwe handen

FEBO, al sinds 1987 een begrip in het centrum van Groningen, komt in nieuwe ondernemershanden. De vestiging blijft zo behouden voor de stad. Per 1 februari staan de heren Friso van der Zwaag en...

Lees meer

17 januari 2023
FEBO werkt samen met Too Good To Go

FEBO pakt samen met Too Good To Go voedselverspilling aanAmsterdam, 17 januari 2023Vanaf vandaag gaat FEBO in samenwerking met Too Good To Go de strijd aan tegen voedselverspilling.23 FEBO...

Lees meer

#Geen nieuws